ARS_bedrijfsauto

Ruim 30 jaar specialist in autoruiten

Jarenlang heeft John onder vlaggen van franchise organisaties zijn zaken bedreven. Maar in 2009 kwam het besef dat het ook allemaal wel anders kon, we hebben de franchiseovereenkomst opgezegt om vervolgens in 2010 onder een eigen naam verder gaan. Geen verantwoordelijkheid meer af leggen over het hoe en waarom, ook zijn we verlost van de hoge kosten die een franchise organisatie vraagt.
Dit steken we liever in de Service die we onze klanten kunnen verlenen.

Voor ons is het belangrijk dat een klant zich thuis voelt, een veilig en vertrouwd gevoel krijgt.
Wij denken graag mee met onze klanten zonder daar de hoofdprijs voor te vragen.
John wil zijn klanten graag tevreden stellen zodat ze de volgende keer ook weer bij hem terug komen en even zo belangrijk, dat de klanten het doorvertellen binnen eigen familie en kennissenkring.
Onze klanten zijn bij ons geen nummer, ze zijn bij ons bekend. John kent z’n klanten en weet ook altijd wat voor auto ze rijden als hij ze ergens tegen komt.
We richten ons op klanten in de omtrek van 20 km. rondom 's-Hertogenbosch.

We zijn benaderd door TV73 om ons verhaal te vertellen op de lokale zender, dit konden we niet voorbij laten gaan. Zo krijgt u een kleine impressie van onze zaak en onze gezichten. Klik op hier om bij ons beter te leren kennen

Voor ons geen onnodige reclame op radio en tv, ook geen huis-aan-huisfolder. Onze klanten krijgen ieder jaar een brief waarin ze worden herinnerd aan de jaarlijkse aircocheck (die geheel gratis is). Ook zit er ieder jaar een aanbieding bij voor onze vaste klanten.
Zo hopen wij onze klanten ieder jaar terug te zien.

Op facebook hebben we een eigen pagina, regelmatig verloten we leuke prijzen onder onze likers.

Al met al, we doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te houden.
Lees gerust de reacties in ons gastenboek, daar doen wij het tenslotte voor!