Partners

Samenwerking verzekerings- en leasemaatschappijen
ARS werkt intensief samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland om autoruitschade vakkundig en kwalitatief te herstellen. ARS ziet haar dienstverlening als een verlengstuk van de verzekeraars.
Door deze samenwerking worden sterreparaties volledig door uw verzekeraar vergoed (vanaf een WA-beperkt casco verzekering) en krijgt u een maximale korting op uw eigen risico bij een nieuwe voorruit.

FOCWA erkend
ARS is lid van de FOCWA, vakgroep Autoruitschadeherstel. Het lidmaatschap houdt in dat ARS aan alle lidmaatschapseisen voldoet. Deze eisen liggen op hoog niveau en hebben onder andere betrekking op de vestigingslocatie, het serviceniveau, opleiding, gereedschappen en naleving van garantievoorwaarden en gedragsregels. Het lidmaatschap is tevens een bevestiging van de garantie op de door ARS geleverde kwaliteit.

Glasgarant
Glasgarant is een initiatief van de Stichting Schadegarant. ARS is aangesloten bij deze vakgroep omdat veel verzekeraars zich hier ook bij hebben aangesloten en doordoor de schadeafhandeling nog efficiĆ«nter geregeld kan worden.  
De volgende verzekeraars zijn aangesloten bij Glasgarant: